Nederlands  Fran├žais  

E-coaching

E-coaching wordt ingezet ter ondersteuning van bestaande coachingtrajecten. Wanneer u tussen de sessies door tegen een dilemma aanloopt, neemt u contact op via mail. Uw coach stelt u de juiste vragen. U krijgt direct feedback. We dringen snel door tot de kern van de zaak en u bevindt zich weer op het juiste spoor.

Een coachingtraject kan volledig uit E-coaching bestaan, bijvoorbeeld wanneer u veel op reis bent. Of u bent in het buitenland werkzaam en u wilt in uw moederstaal gecoached worden. Of u communiceert liever op schrift over uw gedachten en gevoelens. Dan kiest u voor deze vorm. Coaching op afstand.

De derde optie is om E-coaching in te zetten bij begeleidingstrajecten waar discipline vereist is. Bijzonder geschikt voor salesmensen en hun acquisitieafspraken. Zelfstandig ondernemers in hun marktbenadering. Creatievelingen en het behalen van hun zakelijke doelstellingen. Studenten en de planning van hun studie. Er wordt consequent naar deadlines en resultaten toegewerkt. E-coaching vormt hier de stimulans tot daadkracht en resultaat.

E-coaching geeft u de kans uw gedachten af te maken i.p.v. te blijven piekeren. Door uw gedachten aan e-mail toe te vertrouwen laat u uw dilemma's los. U leert uw emoties te onderzoeken. De anonimiteit van e-mail zorgt voor veiligheid en vertrouwdheid. Er is geen afleiding. Alleen focus. U komt tot oplossingen waar u zelf niet aan gedacht zou hebben.

Voordelen:

  • Snel
  • Effectief
  • Wanneer het u uitkomt
  • Waar het u uitkomt

Print pagina